Pride 2017 – at være forældre til transkønnet barn

Lene Alexander Pride 2017

At være forældre til transkønnede børn (i alle aldre) – hvordan reagerer vi og håndtere det ? Er der forskel på hvornår i forælderskabet vi får kendskab til det? Hvordan vi får kendskab og hvordan vi reagere? Et arrangement hvor forældre fortæller og tager imod spørgsmål omkring tanker som tab, glæde, rådvildhed, kærlighed, støtte, tvivl, anerkendelse, frygt, viden, netværk, accept, muligheder for hjælp og meget andet.

Det er et område som I vores tid vinder mere og mere ind og som vi som professionelle sexologer også skal kunne rådgive omkring. Jeg har den direkte lærring, da jeg har en transkønnet søn på 16 år. Han har været heldig at have mig som mor, da jeg ved at vi alle som mennesker ønsker at blive rummet og elsket som dem vi er og ikke for hvad vi gør. Derfor har jeg altid støttet mit barn i den proces og det var mit budskab til oplægget. Husk at det er kærligheden og accepten af det at være menneske før kønnet – der er vigtigt. Hvis I derude møder forældre eller unge mennesker med disse udfordringer  er I velkommen til at henvise til mig.

 

Med kærlighed

Lene Alexander

www.lenealexander.dk

Foredragsholder, Sexolog, par-og korpsterapeut

Sund seksuel udvikling – for alle.

%d bloggers like this: